11

Üdvözöllek, szép jó napot!

Bizonyára Te is jártál már úgy ahogy én is többször, hogy itt-ott különféle kisebb nagyobb fájdalmak okoztak kellemetlenséget. Nekem például sokszor húzódott meg a derekam munka vagy sportolás közben, vagy reggel nyakfájdalommal ébredtem. Talán Te is, mint én is, szedtél valamilyen fájdalomcsillapítot aminek a leírásában  "természetesen" 20-30 lehetséges mellékhatás szerepelt, de véget akartál vetni a fájdalomnak. Na ennek most itt a vége! A Forevergreen vállalat létrehozott egy csak természetes összetevőket tartalmazó hatékony segítséget,

Powerstrips tapaszt!

De erről beszéljen egy nálamnál sokkal hozzáértőbb amerikai orvos 

a  működéséről.

Teljesen természetes anyagokból áll!

Rendkívül hatékony összetevők!

Egyedülálló termék a piacon!

Egy több mint 11 éves, a fejlődés és az egészséges életmód mellett elkötelezett, stabil cég, a FOREVERGREEN adja a szakmai hátteret a tökéletes minőségű termékekhez!

 

A világon 1,5 milliárd ember szenved valamilyen krónikus fájdalomban, amire enyhülést adhat a tapasz használata! A technológia miatt (tapasz formátumban helyezték el a hatóanyagokat), a világ bármely részére könnyedén eljuttatható!

 

 

 

Az Egyesült Államok-beli Élelmiszer és Drog Ellenőrző Szervezet

(Food and Drug Administration, FDA) által

elsőosztályú gyógyászati segédeszköznek nyílvánított eszköz a Powerstrips tapasz!

Az europai forgalomba hozatalhoz az Europai Unio is áldását adta!

 
certifikáció-eu

Fantasztikus összetevők:

   -germánium, 

       (A természetben előforduló ásvány,                          melegedést okoz, így tágítja az ereket,                    növeli a hatóanyagok bőrön                                    keresztüli felszívódását.)

   -koreai vörös ginzeng, (A koreaiak a                           “gyógynövények királya“-nak nevezik.) 

   -tengeri fitoplankton, (A NASA szerint  a                      legfontosabb étel a Földön.)

   -ezüstkolloid. (Rendkívül erős természetes                   antibiotikum és antibakteriális szer.)

 

Jó hír sportolók számára, hogy a Forevergreen rendelkezik a  Powerstrips tapaszra vonatkozóan,  hivatalos dokumentummal, miszerint

semminemű doppingszert vagy drogot nem tartalmaz!

certificate drog kisebb
13

Olvass el néhányat, hogy milyen tapasztalatai vannak más magyar embereknek a Powerstrips tapasszal!

“Amikor megismerkedtem a PowerStrippel már nyolc hónapja alkalmaztam más termékeket, melyeknek segítségével elég jól kordában tudtam tartani a majd’ napi fejfájásaimat, a spinalis stenosis okozta fájdalmat a jobb csípőmben és a térem gyulladását. Viszont, amikor egy szakorvos által is diagnosztizálták a meniscus szakadást (porcleválást) már csak egyre nehezebben tudtam lemenni a lépcsőn. S noha a csípő és térdfájdalmak nappal nem jelentkeztek, éjszaka nem tudtam aludni a fájdalom miatt, amikor az oldalamra fordultam alvás közben. Ez már eléggé idegesített, mert képtelen voltam egész éjjel a hátamon feküdni. Az első felragasztott PowerStrip nem hozta meg a remélt sikert és eléggé szkeptikus voltam. Néhány nap szünet után ismét alkalmaztam a megszokott gyógyszereimet. Mivel soha nem adom fel egykönnyen, néhány nappal később újra felragasztottam a tapaszt és akkor már végig tudtam aludni az éjszakát fájdalmak nélkül. Ráadásul nappal sem jelentkeztek a lépcsőn a problémák és sokkal több energiám volt, pont úgy, ahogy azt kívántam és reméltem."

“Édesanyámnak évek óta görcsös fájdalmai vannak mindkét kezében.Egyszerűen nem tudja rendesen összezárni az ujjait.
Személyesen tapasztaltam meg, hogy az FGXpress PowerStrips tapasz, rövid idő alatt milyen hatással volt rá.
Először melegítette az egész kézfejét, utána az ujjaiba is végig futott ez az érzés.
Kis idő múlva már fájdalom nélkül tudta mozgatni mindkét kezét.”

“Ló lépett a lábamra. Pontosan a nagy ujjamra. Rettenetesen fájt. Egy csíkot tekertem a fájdalom helyére a tapaszból. Kb. 2óra múlva megszünt az iszonyú lüktető érzés. 24 óra elteltével rá tudtam lépni.”

“Az unokámnak (3 éves) nagyon csúnya mandulagyulladása volt, a torka teljesen be volt dagadva. A gyermekorvos természetesen azonnal antibiotikumot írt fel neki. Ehelyett mi inkább egy PowerStripetragasztottunk rá és már 2 nap után újra mehetett közösségbe.” (Figyelem!A tapasz használata nem helyettesíti az orvosi kezelést "csak" nagyon jól kiegészíti azt.)

“A keresztapámnak erős fájdalmai voltak a gerincétől kezdve kisugározva a lábába.Ülőidegzsábának vagy isiásznak is szokták ezt a fájdalmat nevezni.Adtam neki egy tapaszt,este zuhanyzás után felragasztotta és mikor másnap kérdeztem,hogy van-e valami hatása,azt válaszolta,hogy “Mintha ujjászülettem volna, újra tudtam normálisan aludni!“.

“A mostani munkahelyemen, az egyik kollégámnak 3 napja nehezen tud lépkedni mivel annyira meghúzódhatott a bokája, hogy éles szúró fájdalmat érzett. Gondoltam adok neki egy tapaszt nézze meg, milyen hatás lesz nála. Elmeséltem neki mi is ez, és hogy egyszerűen ragassza fel ott ahol fáj. 

Délután, miután hazaért felrakott egy-egy csíkot a belső és külső alsó lábszárára. Este lefeküdt, és mikor reggel felkelt , könnyedén sétált és azt mondta nem kellett attól tartania mikor fog belehasítani a fájdalom, hiszen akármennyire is erőltette a lábát, nem történt semmi. 

A felesége nem hitte el, hogy ilyen létezik, hiszen kórházba akartak már menni vele . A feleségéről tudni kell, hogy postás és napi szinten a vállán hordja a levelekkel megrakott táskáját. A kollégám vágott egy csíkot és a vállára tapasztotta. A feleségének több hete fáj a válla. Viszont neki reggel rakta fel, és délután, a munka végeztével hazatérve szintén elmúlt a fájdalom a vállában. 

UI : A felesége annyit üzent, hogy ezt el kell mesélnie mindenkinek, hiszen egy nagyon kellemetlen dologról volt szó, és hirtelen pár óra alatt elmúlt :) “

Ebben a rövid videóban szintén nagyon érdekes, és megdöbbentő terméktapasztalatokról lehet hallani amerikaiaktól!

Amint Te is láttad nagyon sokaknak tud segíteni a Powerstrips tapasz. Talán neked is szükséged lenne néha ilyen segítségre. Bizonyára a Te ismeretségedben is vannak akik örülnének ha tudomást szereznének róla. Itt a lehetőség a fájdalom természetes, mellékhatásmentes csökkentésére.

Itt tudsz vásárolni! Ne habozz, kattints!

Több információért, alul írd be a nevedet és az e-mail címedet!

Ezt követően nyomd meg a "Send" gombot!

További szép napot kívánok!

Please enter your name.
Please enter a message.

elérhetőségem: digoarpi@gmail.com

Rádóczy Árpád