fixx

Üdvözöllek!

Mit szólnál egy olyan termékhez, ami segítene ledobni néhány kilót? Aminek a hatásmechanizmusa egy forradalmian új felfedezésen alapul, így csak a zsírszövet távozik? Amivel könnyedén és gyorsan látod az eredményeket? Amivel magabiztosabb, elégedettebb életet élhetsz? Amit fogyasztva a barátaid elismerően kérdeznék, hogy "Te mit használsz, hogy ilyen jól nézel ki?"?

Erről a lesz szó következőkben!

(Ebben a rövid videóben Michelle LeSueur, a Forevergreen vállalat oktatási és fejlesztési igazgatója beszél.)

Ha esetleg nem értetted az angolul elhangzott információkat, ne keseredj el, rögtön olvashatod a lényeget. 

 

A 11 éves Forevergreen vállalat egy nagyszerű találmánnyal,  olyan összetételű fogyókúrás terméket alkotott, ami elképesztő eredményeket mutat már most a kezdeteknél is. Teljes mértékben BIO alapanyagokból, a legújabb kutatások alapján jött létre a FIXX nevű, fogyást elősegítő termék. A legtöbb fogyókúrás termékkel, a fogyás során elveszítjük az izomzatunk egy részét is, ami ugye nem egy szerencsés dolog. Egyedülálló módon a Forevergreen újdonsága a FIXX, ténylegesen csak a zsírszövetet bontja, így fejti ki a jótékony hatását. Nem rossz ugye! Ez azt jelenti, hogy a sportolók is nyugodtan használhatják a fogyasztásos időszakban.

 

fixx-half-1

Mit szólnál hozzá, ha a napot "csokiturmixal" kellene kezdened? Meglepő, de ennek lesz az a nagyszerű hatása, hogy elkezdenek lemenni a kilók. Na jó, nem teljesen csoki turmix, de az egyik összetétele a FIXX-nek a 24 karátos csokoládé (amiből kivontak minden olyan összetevőt ami nem túl egészséges!), így az állaga, az íze, a színe nagyon hasonló. 

Az alkotórészek Új-Zélandról származnak,  amit úgy ismernek, mint  a világ egyik legtisztább vidéke. Az itt szabadon élő tehenek tejéből készült tejsavót használják fel oly módon, hogy a végtermék 99%-ban laktózmentes! Hozzáadnak még 30 féle gyümölcsből a legjavát, így rengeteg természetes ásványianyagot, rostanyagot, probiotikumot is beviszünk a szervezetünkbe a FIXX fogyasztásával. "Mellékesen" a fogyás mellett, egy nagyon egészséges táplálékkiegészítővel ajándékozzuk meg magunkat.

Hamarosan ez a fenti kép a múlté lehet!

A FIXX segítségével könnyen és különösebb erőfeszítés nélkül adhatod le a felesleges kilóidat.

Naponta egy finom turmixxal kezdeni a napot és néhány hét múlva már mindenki észreveszi a változást.

És hogy mi az ami hiányzik belőle?

Nem tartalmaz glutént!

Nem tartalmaz tartósítószert!

Nem tartalmaz szójafehérjét!

Nem tartalmaz hozzáadott cukrot!

Nem tartalmaz génmódosított anyagokat!

Nem tartalmaz színezőanyagot, mesterséges ízfokozókat!

Ne sokat habozz, dobd le most a felesleges kilóidat!

Please enter your name.
Please enter a message.